Ďakujeme vám že, ste si našli čas, podeliť sa s nami aj inými o svoje názory, či už kladné alebo záporné.

pár slov o diskusii

diskusia     staršie správy     hlavná stránka
späť na diskusiu

nebo nad hlavou

od: janoo(R), 26.10.2007, 09:16

je spojazdnena osobitna podsekcia tohoto webu, ktora by mala sustredovat linky na informacie dobre pre vsetkych, ktori lezu, sportuju, robia tury. mali by sa tematicky tykat skor praktickych rad, upozorneni, noviniek, navodov a inych veci tykajucich sa zdravia a bezpecnosti na horach.
forma tejto sekcie je vymyslena tak, aby ste hocikto mohli pridat link webu alebo clanku na webe, ktory by mohol prispiet k zlepseniu situacie: zbytocne omyly a chyby pri sporte, zly odhad pocasia, terenu, podmienok, vlastnych sil, atd.
ak informacie na navrhovanoej stranke nebudu subjektivne a zavadzajuce, link sa objavi medzi pridanymi. je totiz vela clankov, ktorych autori sa dusuju ze "takto je to spravne" ale oficialna verzia je ina. (priklad s istenim osmou).moze sa stat ze niekto nebude suhlasit s nazorom ineho, preto sa o rozhodovanie ktory link sa prida a ktory nie, rozhoduju ludia, ktori v horach nieco zazili a moze sa stat, ze niektory link pre nekompetentnost alebo neaktualnost zas vypadne.
chcem aby sme si chodili na tento web po informacie, na ktore sa da spolahnut a o ktore sa podelime prave tym, ze ich sem pridame.

www.nebonadhlavou.sk

 

kompletný reťazec správ:

späť na diskusiu